KAMU BAŞDENETÇİSİ ŞEREF MALKOÇ BAŞKAN ŞAHİN'İ ZİYARET ETTİ

Kamu Başdenetçisi (Ombudsman) Şeref Malkoç, Özel Kalem Müdürü Veysel Şirin, Elektronik ve Haberleşme Mühendisi Enerji Uzmanı Aytunç Zafer Akça ile birlikte Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin’i ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyaretle ilgili gazetecilere bir açıklama yapan Ombudsman Şeref Malkoç, Kastamonu Üniversitesine Kamu denetçiliği ve Türkiye’nin üniversiteleri konusunda bir açılış dersi vermek üzere gittiğini söyledi.

Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin’e ve Tosya’ya uğramayı arzu ettiğini belirten Malkoç, şunları kaydetti; “Tosya Türkiye’nin müstesna yerlerinden birisi. Özellikle Türkiye’deki kapının önemli bir kısmının burada yapıldığını duymak, bizi son derce memnun etti. Tuğla sanayinde de fevkalade ilerde. Artık pirincinden bahsetmeye gerek yok. Ayrıca tarihi geçmişi Türkiye’deki bir çok ilden daha eski. Bunun memnuniyetini bu gün yaşadım. Türkiye’de böyle güzel çalışan belediyeler, çalışkan insanlarımız ve ilçelerimizin illerimizin gelişmişliğini görünce 2023 hedeflerine daha emin adımlarla, gittiğimizi müşahade ediyoruz. “ Daha sonra konuşan Başkan Şahin ise, “Kamu Başdenetçisi Sayın Şeref Malkoç Tosya’mızı ziyaret etti. Bizde kendilerini daha önce bir vesile ile ziyaret ederek, Tosya’mızla ilgili bilgi vermiştik. Bugün bilindiği gibi, Kastamonu Üniversitemizin akademik yıl açılışında kendileri bir konferans verecekler. Bizle ilerleyen saatlerde bu konferansa katılacağız. Geçerken bizimde bir çayımızı içme nezaketinde bulundular. Türk siyaseti açısından ve şu anda ifa ettiği görev açısından da önemli bir konumda. Bizde çok mutlu olduk. Tosya’mızın genel durumu, imkanları, sorunları, üretimi,sanayisi, coğrafyası ve tarihi hakkında kendilerine bilgi sunduk. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu. Ziyarette, AK Parti Tosya İlçe Başkanı Metin Ekşi, Tosya Belediye Başkan Yardımcıları Ali Mutlu ve Niyazi Çil, Kamu Başdenetçiliği Özel Kalem Müdürü Veysel Şirin, Elektronik ve Haberleşme Mühendisi Enerji Uzmanı Aytunç Zafer Akça, Tosya Belediyesi Meclis Üyesi Mali Müşavir Müjdat Güney, Tosya Çifter Köyü Muhtarı Ekrem Eski hazır bulundu. Ziyaretin sonunda Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin ile Elektronik ve Haberleşme Mühendisi Enerji Uzmanı Aytunç Zafer Akça tarafından Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç’a Tosya’da üretilen el emeği göz nuru ürünlerden oluşan bir takım hediye takdim edildi. Fotoğraf çekiminin ardından Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç ve beraberindeki heyet ilçeden ayrıldı.

04.12.2017