İLK İFTAR ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNE

Kaymakam Deniz Pişkin, her yıl yaptığı gibi bu yıl da Ramazan ayının ilk iftarında şehit aileleri ve gazileri ağırladı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan iftar programda okunan ezanla oruçlar açıldı; hep birlikte yenen yemeğin ardından İlçe Müftüsü Eyyup Demir tarafından dua edildi. Yemek sonrası Kaymakam Deniz Pişkin ve Vali Yaşar Karadeniz, birer selamlama konuşması yaptı.

Davetlilerin yoğun ilgi gösterdiği programa; Kastamonu Valisi Sayın Yaşar Karadeniz, Kaymakam Deniz Pişkin ve eşi Nurhan Pişkin, Belediye Başkanı Kazım Şahin ve eşi Nimet Şahin, Tosya Cumhuriyet Savcıları Muhammed İkbal Ay ve Emre Şükrü Acar ile Hâkimler Merve Arslantaş ve Ebru Uslu, Kastamonu Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürü Abdullah Savaş, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kastamonu Şube Başkanı Berat Satıoğlu, ilçe protokolü, kurum ve kuruluş müdürleri, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, il genel meclisi ve belediye meclisi üyeleri, şehit yakınları, gaziler ve aileleri katıldı.

23.05.2018
TEŞEKKÜRLER TOSYA