HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Tosya Belediye Meclisi Haziran ayı meclis toplantısını Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil başkanlığında belediye hizmet binasında yaptı.

Bir önceki meclis toplantı tutanağı oy birliği ile kabul edilirken gündem maddeleri ve gelen evraklar meclise dahil edildi.

Başkan Kavaklıgil toplantı öncesi yaptığı konuşmasında katılımlarından dolayı tüm meclis üyelerine teşekkür ederken belediye çalışmaları ve önümüzdeki süreçte yapılması planlanan hizmetlerle ilgili bilgi verdi. Gündem maddelerinin ilgili komisyonlara gönderilmesinin yanı sıra görüşülerek karara bağlanmasının ardından meclis toplantısında alınan kararların www.tosya.bel.tr adresinde yayınlanacağı kaydedildi.

11.06.2019