ELİT PASTA VE KAFE HİZMETE AÇILDI

İşletmeciliğini Ali Domurcuk’un yaptığı Elit Pasta ve Kafe Namazgah Caddesi üzerinde Kaymakam Deniz Pişkin ve Belediye Başkanı Kazım Şahin’in katılımıyla açıldı. Protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaşın da katıldığı açılışta kurdele kesimi öncesi dua edilirken, işletmeci Ali Domurcuk; “ 40 yıllık tecrübe ile asla glikoz ve mısır şurubu kullanmadan ürünlerimizi imal etmekteyiz. Asıl amacımız Tosyalı hemşerilerimize en sağlıklı ve en leziz tatlıları sunmaktır” dedi.

Açılış kurdelesini Kaymakam Deniz Pişkin ve Başkan Kazım Şahin keserken katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

23.05.2018
TEŞEKKÜRLER TOSYA