DEVLETİMİZ ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİMİZİN YANINDADIR

15 Temmuz Demokrasi Şehidimiz Mustafa Kaymakçı’nın ailesi Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin’i makamında ziyaret etti.

Şehidimizin Kardeşi Osman Kaymakçı, eşi Kadriye Kaymakçı ve annesi Aysel Kaymakçı ile birlikte gerçekleştirilen ziyarette Başkan Kazım Şahin şehidimizin minik bebeği Yiğit Eymen Kaymakçı’yı  kucağından bir an bile olsun indirmezken, “15 Temmuz kara bir gecedir ama bu vatanın evlatları canlarını kurşunlara, tanklara, bombalara, helikopterlere siper ederek dost bildiğimiz hainlere karşı durmuş ve 15 Temmuz gecesini aydınlık bir sabaha dönüştürmüştür. Milletimizin ülkesine ve iradesine kararlı bir şekilde sahip çıkması karşısında, darbecilerin ne silahları, ne tankları, ne helikopterleri, ne uçakları işe yaramamıştır” diyerek devletim tüm kurum ve kademelerinin şehit ve gazilerimizin ailelerinin yanında olduklarını ifade etti.

03.02.2017