BURSA KASDERFED'DEN BAŞKAN ŞAHİN'E ZİYARET

Bursa Kastamonu Dernekler Federasyonu Başkanı İsmail Tiftik Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin’i makamında ziyaret etti.

Yapılan ziyarette geçtiğimiz yıl 6. kez düzenlenen Bursa Kastamonu günleri etkinlikleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunulurken Bursa KASDER Başkanı Tiftik etkinliklerin hayat bulmasında Tosya Belediyesinin öneminin oldukça büyük olduğunu vurguladı ve geçmiş yıllarda yapılan katılımlardan dolayı Başkan Şahin’e teşekkür etti.

Yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Şahin, Kastamonu ve ilçelerinin Bursa’da tanıtımı konusunda Başkan Tiftik’in oldukça büyük bir rol üstlendiğini dile getirerek gelecek yıl etkinliklerin daha kapsamlı olacağına inançlarının tam olduğunu vurguladı.

06.12.2017