BELEDİYE MECLİSİ SON TOPLANTISI YAPILDI

Tosya Belediye Meclisi son toplantısını Başkan Kazım Şahin başkanlığında gerçekleştirdi. Bir önceki meclis toplantı tutanağı, gündem maddeleri ve gelen evraklar onaylandıktan sonra başlayan meclis toplantısının ardından tüm meclis üyeleri ve birim müdürleri ile yemeğe katılan Başkan Kazım Şahin geçtiğimiz dönemde oldukça başarılı işlere ve önemli kararlara imza atıldığını ifade ederek meclis üyelerine teşekkür plaketi verdi. Yine geçtiğimiz dönemde vefat eden Meclis Üyeleri Merhum Kemal Kocaoğlu ve Hayrettin Eker'in de aileleri düzenlenen yemeğe katılırken Başkan Kazım Şahin Kocaoğlu ve Eker ailelerine teşekkür plaketi vererek; " Aramızdan ayrılan meclis üyesi arkadaşlarımızın acısı hala tazedir. Kendilerini rahmetle anıyorum" dedi.

07.03.2019