BELEDİYE İLE BEMBİRSEN SÖZLEŞME İMZALADI

Süresi dolan sosyal denge tazminatı sözleşmesi yenilendi.

BEMBİRSEN Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç, Kastamonu İl Temsilcisi Hakan Sirkecioğlu ve Tosya İlçe Temsilcisi Sıtkı Danacı süresi dolan sosyal denge tazminatı sözleşmesini yenilemek için Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin’i makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette süresi dolan sözleşme yenilenirken Başkan Kazım Şahin; “Malumunuz üzere haberlerde de yayınlandığı gibi milyonlarca kamu çalışanını ilgilendiren 2018-2019 Toplu Sözleşmeleri, yetkili konfederasyon Memursen ve Kamu İşveren heyeti tarafından imza ile sonuçlandırılırken, yetkili sendikalar da hizmet kollarına ilişkin sözleşmeleri Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu ile imza altına aldı. Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen), hizmet kolunda çalışan 70 bine yakın üyesi adına imzaladığı toplu sözleşme ile önemli kazanımlara imza attığı açıktır. Bizde kurumumuz bünyesinde çalışan memurların sosyal denge tazminatını korumak için sözleşmemizi taraflar olarak imza altına aldık” dedi.

01.12.2017