BAŞKAN YARDIMCISI ALİ MUTLU'YA ZİYARET

Tosya Marangozlar Odası Başkanı Kamil Kara Belediye Başkan Yardımcısı Ali Mutlu’yu makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. Gerçekleşen görüşmede Marangozlar Odası tarafından yürütülen faaliyetler ve çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Yardımcısı Mutlu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Tosya’mız bilindiği gibi tek başına Türkiye’nin kapı ihtiyacının yüzde 90’ını karşılarken burada lokomotif görevi gören marangozlar odamız ve sivil toplum kuruluşlarımıza oldukça büyük görevler düşmektedir” dedi.

22.12.2017