BAŞKAN ŞAHİN'DEN 24 KASIM ZİYARETİ

Belediye Başkanı Kazım Şahin, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nün hafta sonuna denk gelmesi nedeniyle Tosya’da görev yapan tüm öğretmenleri ziyaret ederek Öğretmenler Günü’nü kutladı.
Ziyarete Milli Eğitim Müdürü Murat Demirci ve Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Halim Koçak’ın da eşlik ederken Başkan Şahin, öğretmenlik mesleğinin ne kadar zor bir meslek olduğuna dikkat çekerek aynı zamanda çok kutsal bir meslek olduğunu da vurguladı.
Öğretmenlerle sohbet eden Kazım Şahin, Tosya Belediyesi olarak geleceğimizi şekillendiren öğretmenlerimizin her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

26.11.2018