BAŞKAN ŞAHİN ARA SOKAKLARI İNCELEDİ

Kış aylarına girilmesine rağmen Tosya Belediyesi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Tosya'nın çeşitli mahallelerinde parke, bordür ve yaya yolu çalışmaları aralıksız devam ettiren Tosya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Tosya Hükümet Konağı önünde çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Başkanı Kazım Şahin ve Başkan Yardımcısı Ali Mutlu mevsim itibarı ile hava şartlarının müsaade ettiği sürece hizmetlere ara verilmeden devam edileceğini söyledi.

Sabahın ilk saatlerinden itibaren ara sokakları da adım adım gezen Başkan Şahin ve Başkan Yardımcısı Mutlu bölgelerdeki alt ve üst yapı ihtiyaçlarını belirleyerek ilgili birimlere talimatlarını verdi.

09.02.2018
TEŞEKKÜRLER TOSYA