BAŞKAN KAZIM ŞAHİN FİLYOS BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal'ı makamında ziyaret etti.

Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek ve Tosya Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Niyazi Çil'in de katıldığı ziyarette Başkan Şahin Tosya Belediyesince yürütülen hizmetlere ilişkin bilgiler verirken ağırlıklı olarak ziyarette gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu. Tosya'da son yıllarda belediye hizmetleri ve kamu yatırımları konusunda oldukça büyük yol katedildiğini söyleyen Başkan Şahin Filyos'ta bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Gerçekleşen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ömer Ünal ise kurdukları içme suyu arıtma sistemine ilişkin detaylar verdi.

14.12.2017