AŞAĞI PINAR PARK TOSYA'YA YAKIŞACAK

Aşağı Pınar’da çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Baştan sona yenilenerek Tosyalı vatandaşların hizmetine sunulmak amacıyla geçtiğimiz günlerde Aşağı Pınar’da çalışmalara başlanmış ve büyük ölçüde yol alınmıştı. Devam eden faaliyetleri yerinde inceleyen Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin bölgenin cazibe merkezi olacağını ifade ederek kış mevsimi öncesi çalışmalarına hız kazandırdıklarını dile getirdi.

Uzun zamandır harap halde olan ve Başkan Kazım Şahin tarafından yıllardır yeniden düzenleneceği söylenen parkın, tamamı yeniden revize ediliyor. Park alanında çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışması yapılarak oturma yerlerinin konulacağı ayrıca park içerisindeki bina yenilenirken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Millet Kıraathaneleri Projesi örnek alınacağı belirtildi. Pınar içerisi ise tamamen mermer kaplanırken çevresine güvenlik amacı ile korkuluk yapılarak güzel bir görünüm elde edilecek.

Belediye Başkanı Kazım Şahin, kısa sürede tamamlanması planlanan Aşağı Pınar Parkı’nın Tosya’ya ve Tosyalıya yakışır bir yer olacağını ifade ederek konusunda uzman teknik personeli ile çalışmaları aşama aşama izlediklerini belirtti.

17.10.2018